Alles wat je moet weten over Cyber Monday!

 
0 Kudos
Don't
move!

Wanneer is Cyber Monday?

Cyber Monday vind plaats de maandag na de Amerikaanse Thanksgiving vakantie en dus na Black Friday weekend.

In 2015 was Black Friday op 27 november en Cyber Monday op  maandag 30 november. Wil je geen Black Friday of Cyber Monday missen zet de datums nu alvast in je agenda en schrijf je in voor de Black Friday en Cyber Monday herinneringservice! Bekijk alle aankomende Black Friday en Cyber Monday datums.

Wat is Cyber Monday?

Kortom, is het de online tegenhanger van Black Friday. Cyber Monday zijn alleen online aanbiedingen, als koopjesjagers hoe je niet meer uit huis.  Het enige wat je moet doen is zorgen dat je optijd klaar zit omdat het kan gebeuren dat sommige door de vele bezoekers langzaam worden of zelfs crashen.

Waar zijn de beste deals te vinden?

Deals varieren per jaar. We plaatsen de actuele aanbiedingen zosnel we ze binnen of gevonden hebben. In 2015 leek het dat vooral de kleding winkels goede Cyber Monday aanbiedingen hadden. We zien wel een grote grooi in de jaren, dus verwachten aanzienlijk meer animo volgend jaar.

Cyber Monday groter is dan zwarte vrijdag?

Nee, Nederland wordt nu net bekend met Black Friday en Cyber Monday is nog redelijk nieuw. In Amerika is Cyber Monday wel groter dan Black Friday, maar dit komt natuurlijk ook omdat alle aanbiedingen makkelijker online te vinden zijn en er veel meer keuze beschikbaar is!  Black Friday is online en in winkels en aanbiedingen lopen soms wel 5 dagen, met de beste deals op de vrijdag. Cyber Monday is strikt een 24-uurs online aanbieding dag!

Wat kan ik verwachten?

Wat je kan verwachten is altijd lastig te zeggen. Het beste wat je kan doen is kijken welke winkels er in het verleden mee doen en welke aanbiedingen er waren. Wij hebben dan ook deze gegevens voor jou bewaard. In het algemeen kan je veel goede aanbiedingen verwachten, ben je van plan om bijvoorbeerd een  nieuwe TV te kopen dan raden wij je aan om te wachten tot Black Friday. Er worden altijd TV’s aangeboden.

Vorig jaar waren er grote kortingen op PlayStation 4, Xbox One, Apple producten, TV’s, fototoestellen, Kleding en camera’s.

Welke websites doen mee aan Cyber Monday?

Tal van Nederlandse online retailers hebben aanbiedingen tijdens Cyber Monday.

Soms moet je mee profiteren van de grote buitenlandse webwinkels deze hebben vaak fantastische aanbiedingen. De grootste en beste aanbiedingen vind je dan ook op Amazon.co.uk en Amazon.de. Ook in China kan je goede deals scoren bij; DealExtreme, Banggood, AliExpress en Light In The Box.